2008-11-27
 13:30:08

Tack!

Jag blir så glad över era uppmuntrande kommentarer! Då minns jag varför jag började blogga....

Precis som innan jag pausade, kommer jag inte att skriva varje dag, men jag ska bli bättre på att visa upp mina alster, samt sprida budskapet från mina DT-uppdrag.

Pappersbitens månadsutmaning är att scrappa/göra ett kort, av enbart cardstock, alltså inget mönsterpapper eller alltför mycket köpta pappersdekorationer. Så här ser mitt inspirationsbidrag ut:


Ugglan, bokstäverna och de dekorativa hörnen är utstansat i Quickutz. Grenen är klippt på fri hand. I stället för mönsterpapper har jag embossat cardstock i Cuttlebuggen, som jag sedan färgat med Fluid Chalk och Stickles. De små stjärnorna är också utstansade i Cuttlebug. Med den vita pennan har jag ritat stygn runtom kortet!

Bamsekram från Lisa

2008-11-25
 14:16:21

Börjar friskt...

...med att byta bakgrundfärg (jag kan inget om bloggdesign alls *synd*), och jag har lagt in nya kort i Sliden.

Så kan jag börja i lugn och ro med alldeles nya alster!

Välkomna tillbaka!

Bamsekram från Lisa
2008-11-25
 13:09:59

Nu var det längesedan...

...jag var inne här...

Efter sommaren blev livet allför hektiskt, och jag drog drastiskt ned på sådant som inte var livsnödvändigt... Tyvärr var bloggen en av de sakerna.

Jag har inte heller skrivit så mycket kommentarer på er andras bloggar som jag besökt, och har därför inte heller fiskat bloggcandy eller deltagit i tävlingar.

Jag hade ett tag funderingar på att lägga ned bloggen, och var väl därför inne nu - och då fick jag se dem.... Jag har prenumeranter, fortfarande dagliga besökare, och härliga, goa vänner som skriver kommentarer!!

TACK!

Nu har jag bestämt mig! Jag kommer tebax!

Tack för att ni väntat!

Bamsekramar från Lisa