2008-01-26
 20:57:59

Mycket på gång...

...sitter med en beställning på bröllopsinbjudningar... Fiiiiint blir det *ler*

Här är mitt bidrag tills veckans utmaning på IsMaKi-bloggen:

image144
Åhhhhhh! Det blir så suddigt!!!! Tagen går att dra ut och där står: "I will love you always, all ways"
 Jag visar insidan och baksidan också, eftersom det är så speciellt....

En sån spännande utmaning!! Jag har aldrig gjort ett kort med kaffefilter som bas förut, men jag misstänker att det här inte är sista gången!! Det får till och med plats i ett vanligt 15,5x15,5 cm kuvert!

Nu får jag fortsätta skära papper...

Ha en fortsatt skön helg!

Kram från Lisa
2008-01-23
 23:02:07

Födelsedagskalas...

hos InkyWings bjöd på många härliga utlottningar och utmaningar! Jag hade riktig tur och vann först i en kommentarsutlottning, tre valfria stämplar.

Sedan var det en utmaning, att skapa ett kort i bloggens färger, så här blev mitt kort:

image140

Och jag vann! (Med fyra av sex röster *stolt*)

Så då vann jag det här:   *GLAAAAD*

Klicka för att stänga bilden

Sen var det en blogg-mara som jag deltog i, med dessa korten:

image141
image142
Detta föll tyvärr bort från tävlingen... Och det upptäcktes inte förrän allt var klart, men lika glad för det är jag, för:

Jag vann med detta kortet!!:
image143

Så, en hel del vinster på en vecka, otroligt!!

Kul med uppmuntran när vi annars är så sjuka och hängiga - igen!!! *känns som det aldrig tar slut*


Ha det så gott!

Kram från en snorförkyld Lisa
2008-01-18
 16:10:50

TACK ALLA!!!

De senaste dagarna har jag haft besök-, och kommentarsrekord, och jag vill tacka er alla så hemskt mycket för alla uppmuntrande ord jag får både här i bloggen, och i Scrappizgalleriet. Ni gör mig så GLAD!! (Nu skulle jag ju haft en engelsk och en fransk översättning på detta här... Hmmmm...)

Jessica
, twister/Ingela, Anette, och Lillblomman har dessutom gett mig en award, och man blir ju så stolt så man nästan spricker! TACK TJEJER! Så här ser den ut:

image647

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Jag skall alltså skicka vidare den här awarden till de bloggvänner jag har som inspirerar MIG allra mest, men hur sjutton ska man välja ut dem?? Jag får återkomma lite senare med en lååååång lista...

Här kommer lite kort som jag gjort den senaste tiden:

Jaaaa, dom äääär lika varandra.... *fniss*


Ha det så gott!

Kram från Lisa
2008-01-16
 21:54:57

Jag fortsätter...

...med ännu en utmaning på den franska IsMaKi-bloggen!

Här är mitt bidrag:
image134
Kortet skulle följa en skiss, samt vara i färgerna rött, blått och vitt. I brist på mönstrat papper i de färgerna, gjorde jag ett själv med hjälp av tack ´n peel, ett snöre och en bit cellofanplast... Jag kunde inte lägga in skissen här, men den finns på IsMaKi-bloggen!

Sen har jag pysslat massor med fler kort, men en sak i taget...

Ha det så gott!

Kram från Lisa
2008-01-13
 11:55:00

Mitt bidrag...

till den franska utmaningen på IsMaKi-bloggen!

image131
Här skulle man utgå från en skiss, och om man ville kunde man använda figuren som bas för kortet, se nedan. Jag fick inte till det med figuren, men använde den i alla fall till baksidan av kortet!! Så typiskt att kanterna försvann i scanningen, men det är redan ivägskickat, så nu får det bli så här...

 

Ha det så gott!!

Kram från Lisa
2008-01-12
 11:12:41

Pysslat massor!!

Jag har haft lite tur den senaste tiden. Först vann jag ju Månadstävlingen i december på Kort i Fokus, och så fick jag en PIF från Helena, TACK SÅ MYCKET! Sen var jag med i en gissningstävling hos HelenaK, där jag kom på delad plats med två till... OCh inte nog med det, så vann jag i kommentarsutlottningen hos Marit! Inte klokt vilket flyt man kan ha!!! TACK ALLA!!

Vilket gör att man får extra mycket skaparlust!! Jag har gjort en del Alla Hjärtans Dag-kort till, men det börjar kanske bli lite tjatigt, så jag visar detta nu i stället. Ett kort till sonens kompis. Som älskar Disneys Cars! (Särskilt den "blåa Blixten" Så vad säger ni om detta?

image130'
Stämpeln är från AAA(tror jag det heter?) Den är i alla fall köpt hos StämpelStudion!

Jag laddar upp mera kort i morgon....

Ha en fortsatt skön helg!!!

Kram från Lisa
2008-01-06
 09:51:08

Det blev sent i natt...

...så jag hann ju med två kort till!

Försökte mig på att göra ett lite med "shabby" kort, men vet inte om det blev så mycket av det... Tycker att det blev bra i alla fall!

image128
Är det någon hÄngel som passar som baglady är det väl i alla fall denna??

image129
Det här kortet är jag riktigt nöjd med!! Papper från tre olika tillverkare, men de passar så bra ihop! Bättre än vad scannern vill visa...

Ha en riktigt bra dag!! Här vaknade vi upp i ett riktigt snölandskap!

Kram från Lisa
2008-01-05
 21:21:30

Av hjärtans lust...

...har jag skapat idag. Det är fortsättningen av all inspiration jag fick i onsdags! Det blev lite "Alla Hjärtans Dag-kort", får se om någon är intresserad av att köpa dem...

image125
Bandet är egentligen rosa, och tagen går att dra ur...

image126
Textstämpel från Forma Hantverk

image127

Det får nog bli allt för idag!!

Ha det så gott!

Kram från Lisa
2008-01-05
 00:26:10

God fortsättning 2008!

Här kommer mina första alster för i år! Korten gjordes hemma hos Petra på hennes mycket trevligt anordnade pysselkväll i onsdags!

image123
Det här gjorde jag efter en utmaning som Petra hade, att ta med sig ett litet kortkit med färdigmålat motiv, cardstock och mönstrat papper, samt tre olika typer av dekorationer...

image124
Inte riktigt klokt, men jag hann faktiskt med ett kort till!! Hjärtanen är tre lager Bazzill utstansat i Cuttlebuggen=chipboards!

Känner att inspirationen kryper i kroppen!!

Ha det så gott!

Kram från Lisa
2008-01-03
 09:11:22

Top Ten 2007

Ja, jag vill ju inte vara sämre än många andra... Och i år har jag ju gjort en hel del kort som jag är riktigt nöjd med!! Här kommer mina tio favoritkort, utan inbördes rangordning:

image113

image114

image115

image116

image117

image118

image119

image120

image121

image122

Oj, så svårt det var att välja!! Har blivit väldigt nöjd det sista halvåret, kan man nog säga. Jag har väl hittat min stil, kanske...

I går var jag på en supertrevlig pysselträff, hos Petra. Tack för ALLT, vännen!! Jätteroligt att träffa alla pysselsugna pinglor, och två kort hann jag ju med också... Visar dem så snart jag scannat dem!

Ha det så gott så länge!!

Kram från Lisa